25/04/2024
Πρωτάθλημα | Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 - 18:48

Άσφαιρος ο Ηρακλής

Η επιστροφή του στο Καυτανζόγλειο δεν συνδυάστηκε με νίκη, αφού έμεινε στο 0-0 με τον Αλμωπό Αριδαίας * Με δέκα από το 38' οι φιλοξενούμενοι

Μπλόκαρε και πέταξε άλλους δύο βαθμούς... Στο 0-0 έμεινε το απόγευμα της Τετάρτης (18/10) κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας ο Ηρακλής σε ματς για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν αρκετές απουσίες και φαίνεται πως αυτό τους επηρέασε. Το ματς είχε αρκετή ένταση και κάρτες με αποκορύφωμα την αποβολή του Μεντί στο 38'. Ακόμη κι έτσι, όμως, ο «Γηραιός» δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που έψαχνε.

Η μοναδική κλασική ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 44' με τον Ιωαννίδη να σουτάρει μετά από κόρνερ και τον Καραγιαννίδη να διώχνει με δυσκολία. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται μαζικά και να παίρνουν τον βαθμό.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Κωνσταντίνο Περτσινίδη και τους τρεις αδικοχαμένους οπαδούς του Ηρακλή, ενώ οι ποδοσφαιριστές άφησαν ανθοδέσμη στη θύρα 10.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κριτσιάνης, Ιωαννίδης, Μούδιος (46΄ Ανδρεάκος), Παναγιωτούδης, Ρόβας, Αθανασίου, Κρυστάλλης, Σαββελίδης (61΄ Καστριτσέας), Δραγάνης (72΄ Κατσούλης).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Καραγιαννίδης, Κιουλτζόπουλος, Σαμαρόπουλος, Πετρίδης, Χαρίσης, Ελευθεριάδης, Πέτροφ, Μεντής, Θόρια, Κριστιάνο Μεντί, Παπαγεωργίου.

Μοιραστείτε το: