Νέος προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου» ο 50χρονος τεχνικός
Δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Νίκου Κούστα για τον πάγκο του ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο εκλεκτός των Ηπειρωτών είναι ο Γιάννης Γκούμας.
Ο 50χρονος, πρώην προπονητής της Εθνικής Νέων, Εθνικής Ελπίδων και του ΠΑΟ Ρουφ, αλλά και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και μέλος της Εθνικής που κατέκτησε το Euro 2004, αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να διατηρήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λιγκ 2.
Την Τρίτη (18/11) έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τους Ηπειρώτες οι οποίοι θυμίζουμε βρίσκονται στην τελευταία θέση του Βορείου Ομίλου με μόλις 5 βαθμούς και σίγουρα η υπόθεση παραμονή μόνο εύκολη δεν είναι, τη στιγμή που ακολουθεί το πολύ κομβικό εντός έδρας ματς με τον Μακεδονικό την Κυριακή (23/11, 15:00).

