Έχει επιτευχθεί συμφωνία αναφέρουν ΜΜΕ της Αργεντινής * «Πρώτη» για Παντελίδη σε αποστολή
Σε θετική εξέλιξη φαίνεται να καταλήγει το σίριαλ της μεταγραφής του Σαντίνο Αντίνο στον Παναθηναϊκό καθώς την Τρίτη (13/1) δύο κορυφαίοι δημοσιογράφοι της Αργεντινής ανέφεραν πως έχει επιτευχθεί συμφωνία για να ντυθεί στα «πράσινα» ο 20χρονος εξτρέμ.
Συγκεκριμένα, οι Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα και Σέζαρ Λουίς Μέρλο τόνισαν πως ο Αργεντινός άσος έχει ήδη πωληθεί στον Παναθηναϊκό από τη Γοδόι Κρουζ, με το «τριφύλλι» να καταβάλλει 10 εκατομμύρια ευρώ για το 75% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή έως το 2029.
Παράλληλα και το «Ovacion Uno» σε ρεπορτάζ του κάνει λόγο πως απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και πως οι δικηγόροι της ομάδας από τη χώρα του «τανγκό» ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Με Παντελίδη ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη
Αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της χρονιάς (μέχρι το επόμενο) καθώς μόνο η κατάκτηση του Κυπέλλου θα σώσει τη φετινή σεζόν.
Το «τριφύλλι» παίζει την Τετάρτη (14/1, 20:30) με τον Άρη στο ΟΑΚΑ και στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ράφα Μπενίτεθ βρίσκεται για πρώτη φορά ο Παύλος Παντελίδης που αποκτήθηκε από την Κηφισιά.
Παράλληλα επιστρέφει ο Πάλμερ-Μπράουν ο οποίος ήταν άρρωστος τις προηγούμενες ημέρες, ενώ επιστρέφει και ο Λαφόν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Αντίθετα, εκτός έμειναν ο Τζούριτσιτς που έχει ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Ντέσερς.
Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λαφόν, Κότσαρης, Τσάβες, Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Τετέι, Σάντσες, Ζαρουρί, Μπακασέτας, Πάλμερ-Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Κοντούρης, Σφιντέρσκι, Γεντβάι, Παντελίδης, Κώτσιρας, Πελίστρι, Μπόκος, Νεμπής, Πάντοβιτς, Κυριακόπουλος.

