18/03/2026
ΧΑΝΙΑ | Τετάρτη 18 Μαρτίου 2026 - 13:32

Χανιά: «Ακόμα και να πέσουμε θα ξανασηκωθούμε»

Μήνυμα του προέδρου των Χανιωτών, Ανδρέα Ιωάννου που ζήτησε τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα * Κλήθηκε σε ακρόαση η ΠΑΕ από τη ΔΕΑΒ

Σε αρκετά δύσκολη θέση βρίσκονται τα Χανιά στον Νότιο Όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2 εκεί όπου μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής έχουν 13 βαθμούς και είναι στο -10 από τις θέσεις σωτηρίας.

Το έργο της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου μοιάζει μη αναστρέψιμο ωστόσο στα Χανιά είναι αποφασισμένοι να παλέψουν έως το τέλος, προφανώς κάνοντας (όσο δύσκολο και αν ακούγεται) το 5/5 και να δουν αν θα είναι αρκετό να σώσουν την παρτίδα.

Την Τετάρτη (18/3) πάντως ο πρόεδρος του συλλόγου, Ανδρέας Ιωάννου έκανε δήλωση στη σελίδα της ομάδας όπου τόνισε πως ακόμα και αν τα Χανιά πέσουν θα ξανασηκωθούν διότι υπάρχει πλάνο και όραμα, ενώ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πάνω από όλα υπάρχει χαρακτήρας. Η ΠΑΕ Χανιά θα παλέψει μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν απέναντι σε κάθε αντίπαλο και σε κάθε συνθήκη με αξιοπρέπεια, πίστη και απόλυτο σεβασμό στη φανέλα. Μνηστήρες πολλοί η αλήθεια μία και είναι εδώ μαζί μας. Ό,τι και αν συμβεί στο τέλος, ένα δεν αλλάζει: η ΠΑΕ Χανιά έχει πλάνο και όραμα και αν πέσει να είστε βέβαιοι ότι θα ξανασηκωθεί. Χτίζει, δυναμώνει και επιστρέφει κάθε μέρα πιο απαιτητική, πιο σκληρή, πιο έτοιμη. Ο κόσμος των Χανίων να είναι εκεί δίπλα στην ομάδα, δίπλα στην πόλη. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ανδρέας Ιωάννου, Πρόεδρος ΠΑΕ Χανιά».

Στο μεταξύ η χανιώτικη ΠΑΕ κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ για περιστατικό βίας στον αγώνα της Κυριακής (15/3) με την Καλλιθέα. Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας κάλεσε για τις 23 Μαρτίου τα Χανιά με το επεισόδιο να αφορά επίθεση οπαδών στους διαιτητές.

«Από τη ΔΕΑΒ ανακοινώνονται τα εξής:

Καλεί σε ακρόαση, στις 23/03/2026, την ΠΑΕ ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (ΧΑΝΙΑ), αναφορικά με σοβαρό φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό (επεισόδιο που φέρεται να προκάλεσαν φίλαθλοί της σε βάρος των διαιτητών του αγώνα), το οποίο έλαβε χώρα στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Περιβολίων Χανίων, μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΕ ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (ΧΑΝΙΑ) - ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA, στις 15/03/2026, για την 5η αγωνιστική της φάσης των play out του πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2, περιόδου 2025/2026.

Εφαρμογή άρθρου 1 του ν. 4326/2015, παρ.1,2, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 104 του ν. 5224/2025», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΔΕΑΒ.

Μοιραστείτε το: