28/04/2026
ΠΑΟΚ | Τρίτη 28 Απριλίου 2026 - 18:54

ΠΑΟΚ: Τα είπαν Σαββίδης, Λουτσέσκου για πάνω από 2,5 ώρες

Σε καλό κλίμα η συνάντηση των δύο ανδρών με ταύτιση απόψεων * Τα είπε και με τους αρχηγούς ο ιδιοκτήτης των «ασπρόμαυρων» 

Αρκετά τα θέματα την Τρίτη (28/4) στον ΠΑΟΚ καθώς έγινε η παρουσίαση του νέου συμβούλου του Ιβάν Σαββίδη, Ανδρέα Παπαμιμίκου, ενώ ακολούθησε η συνάντηση του ιδιοκτήτη των «ασπρόμαυρων» με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο του Σαββίδη στην Χαλκιδική και διήρκησε 2,5 ώρες και φυσικά επίκεντρο της θεματολογίας οι τελευταίες εξελίξεις με την απώλεια του Κυπέλλου και την πρόθεση του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ να εξαντλήσει η ομάδα όλες τις ελπίδες της για το πρωτάθλημα.

Σε αυτό συμφώνησε και ο Ρουμάνος προπονητής ο οποίος αποχώρησε για να είναι στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία για την προπόνηση. Στη συνέχεια ο Ιβάν Σαββίδης, παρουσία των γιων του Γιώργου και Νίκου συναντήθηκε με τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Δημήτρη Πέλκα και Τόμας Κεντζιόρα.

Οι έξι άνδρες γευμάτισαν σε μία σύσκεψη κορυφής με τον Ιβάν Σαββίδη να εκφράζει τη στήριξή του και στους ποδοσφαιριστές, όπως δηλαδή έκανε και με τον Λουτσέσκου. Οι αρχηγοί των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκαν στη φετινή χρονιά που δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν, ωστόσο υποσχέθηκαν καλύτερες ημέρες, αλλά και να τα δώσουν όλα στα τέσσερα τελευταία ματς.

Τέλος, αναλύθηκαν ζητήματα της ομάδας και στο φινάλε άπαντες έστειλαν μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης…

Μοιραστείτε το: